04
May

Çocuklar için

Çocuklar için resim kursu

 

Eğitim Programının Amacı: 

Çocukların yaratıcılıklarını geliştirmelerini ve hayal dünyalarında canlandırdıklarını resim yaparak sergilemelerini sağlamak, onları resim sanatının temel bilgilerine hakim hale getirmek, yeteneklerinin farkına vararak bir sanatçı gibi yetişmelerini, özgüven kazanmalarını ve yeni dostluklar edinmelerini sağlamak, başarılı ve mutlu çocuklar yetiştirmektir.

Kimler Katılmalı?
• 5 – 12 yaş arasındaki çocuklar,
• Resim sanatında yetenekli çocuklar,
• Sanatçı olarak yetiştirilmek istenen çocuklar,
• Sosyal hayatta başarılı olamayan çocuklar,
• İçe kapanık ve mutsuz çocuklar vb.

konya resim kursu

konya resim kursu, Konya Karakalem, konyanın en iyi çizim kursu Resim Kursu, resim kursu, Güzel Sanatlar Yetenek sinavlarina hazirlik ve Hobi yağlı boya karakalem çizim Kursu, resim kursu, konya çizim kursu, resim kursu, konya resim kursu, Çocuklar İçin resim kursu, liseye ve ünüversiteye hazirlik resim kursu, yaglı boya resim kursu, özel yetenek sınavlarına hazırlık, karakalem resim kursu, kişiye özel bire bir resim kursu, çocuk için resim grubu, güzel sanatlar liselerine hazırlık, suluboya resim kursu, herkes için resim kursu, Üniversite Özel Yetenek Sınavlarına Hazırlık

ÖZEL YETENEK SINAVLARINA HAZIRLIK

konya resim kursu, Konya Karakalem, konyanın en iyi çizim kursu Resim Kursu, resim kursu, Güzel Sanatlar Yetenek sinavlarina hazirlik ve Hobi yağlı boya karakalem çizim Kursu, resim kursu, konya çizim kursu, resim kursu, konya resim kursu, Çocuklar İçin resim kursu, liseye ve ünüversiteye hazirlik resim kursu, yaglı boya resim kursu, özel yetenek sınavlarına hazırlık, karakalem resim kursu, kişiye özel bire bir resim kursu, çocuk için resim grubu, güzel sanatlar liselerine hazırlık, suluboya resim kursu, herkes için resim kursu, 

Lise ve üniversite eğitimini güzel sanatlar alanında gerçekleştirmek isteyen her öğrencinin girmesi gereken yetenek sınavları, doğru yönlendirmeler yapılmadığı zaman korkutucu olabilir. Pek çok farklı kriter baz alınarak yapılan değerlendirmeler sonucunda istediğiniz eğitimi alabilmek için, yeteneklerinizi geliştirecek profesyonel bir çalışma gerçekleştirmeniz önemlidir. Bu sebeple doğru bir şekilde özel yetenek sınavlarına hazırlık yapmanız gerekir.

ÖZEL YETENEK SINAVI NEDİR?

Güzel sanatlar eğitimi veren lise ve üniversiteler, genel değerlendirmede kullanılan sınav puanının yanı sıra öğrencinin yeteneklerini de değerlendirmeleri ile bilinir. Lise veya üniversite giriş sınav puanında belirli bir seviyede başarı gösteren öğrenciler, kurum tarafından açılan yetenek sınavına da katılmak zorundadır.

Yetenek sınavlarında katılımcılar, birçok kriter göz önünde bulundurularak değerlendirilir. Bu kriterler kurgu ve kompozisyon olarak iki ana dala ayrılır. Kurgu aşamasında ortaya konan eserin oran, çizgi ve perspektif değerlendirmesi yapılır. Kompozisyon adımında ise özgünlük, anlama ve anlatım değerlendirilir.

Canlı veya cansız model çizimi ile imgesel tasarım aşamalarından oluşan lise yetenek sınavı, öğrencilerin güzel sanatlar liselerine kayıt yaptırabilmeleri için gereklidir. Üniversite eğitimine başlayacak öğrenciler için ise, her kurumun sınav içeriği farklılık gösterebilir.

GÜZEL SANATLAR LİSELERİNE HAZIRLIK

Yetenek sınavı ile öğrenci alan kurumlardan biri de Anadolu Güzel Sanatlar Liseleri’dir. Her okulun yetenek sınavını kendi bünyesinde gerçekleştirdiği bu sınavlara katılmadan önce Mehmet Gökoglu resim kursları ile hazırlanmak en doğru hareket olacaktır. Güzel Sanatlar Liselerine Hazırlık sınavlarında 3 aşamalı sınavlar uygulanır. Desen, imgesel çalışma ve mülakat ile birlikte sonuç ortaya çıkar. Dolayısıyla Mehmet Gökoglu resim kursu ile hazırlanmak, bu alanlarda öğrencilerin kendilerini geliştirmesi için çok önemlidir. Belli alanlarda özel bir eğitim, profesyonel bir ekip ile hazırlanacağınız sınavlarınız çok daha iyi sonuçlar kazandıracaktır size. Resim kursları Konya genelinde oldukça yaygın olsa da, kaliteli bir eğitim için doğru seçim yapmak çok önemli. 4 sene boyunca eğitim alacağınız Güzel Sanatlar Liselerinde ihtiyaç duyacağınız desen çalışmalar ve benzeri pek çok alanda eğitim alabilirsiniz.